Cosul de cumparaturi
 

Macheta automacara Liebherr LTM11200-9.1, scara 1:50

Scara: 1:50 - vezi alte produse scara 1:50
Producator: NZG - vezi alte produse de la producatorul NZG
Marca: Liebherr - vezi alte produse marca Liebherr
Cod: 732

Macheta metalica a celei mai mari macarale cu brat telescopic din lume: gigantul Liebherr LTM 11200 - 9.1. Automacaraua este cea mai mare din gama Liebherr si cea mai mare din lume: sarcina maxima este de 1.200 de tone! Inaltimea bratului este de 100 de metri, fara prelungitor.
Un astfel de utilaj impresionant nu putea avea decat o macheta pe masura. Macheta este foarte detaliata si foarte complexa. Este compusa din mai multe subansambluri, ce necesita montaj. Bratul este prevazut cu cale, pentru suport (la macaraua reala, bratul este transportat, de obicei, separat, din cazua greutatii foarte mari). De asemeni sunt prevazute si doua prelungitoare cu zabrele, ce permit mai multe configuratii ale bratului. Cabina macaralei se poate roti si ridica. Macaraua este prevazuta si cu placi suport pentru calele macaralei, precum si cu trei carlige, pentru diferite configuratii si diferite sarcini utile. Directia este functionala, la fel ca si suspensia. Macheta cantareste 7,5 kilograme.
Macheta este disponibila la comanda. Livrarea se face in aproximativ 4 saptamani de la comanda si plata unui avans de 30%, cu conditia sa fie in stoc la furnizorul extern.
Macheta NZG (Germania), destinata colectionarilor adulti. Nerecomandata copiilor sub 14 ani.

Comentarii pentru acest produs:

Adauga comentariu

Ce fel de machete colectionati?

Macheta camion Volvo FH 540 4x2 1:87
Macheta camion ...
pret: 79,00 Lei
Macheta de camion Volvo FH 540 cu semiremorca (TIR).
Macheta autobuz Volvo 7900 Hybrid 1:87
Macheta autobuz...
pret: 76,00 Lei
Macheta detaliata de autobuz Volvo 7900 Hybrid, scara 1:87
Din blog
Macheta automacara Liebherr LTM 1250-5.1, scara 1:50
Salut! Dan sunt! Si revin cu o noua prezentare a unei machete de automacara, o atomacara Liebherr LTM 1250-5.1. Despre Liebherr am vorbit in articolele precedente, astfel incat voi trece direct la cateva vorbe ...
detalii
Macheta excavator UDS114 pe sasiu Tatra 815, scara 1:43
Salut! Dan sunt. Dupa o absenta mai indelungata, revin cu o recenzie a unei machete extraordinare din mai multe puncte de vedere! Este vorba despre o macheta de excavator slovac pe sasiu de camion, pe care o p...
detalii
Comentarii
Mea Volo
da
Dan
Buna ziua, Se poate aduce la comanda pe culoarea portocalie integral? Multumesc.
RACASAN Mircea
Trimite mi-l pe cel cu cabina albastra