Cosul de cumparaturi
 


Protectia datelor

Politica de confidentialitate

S.C. RUXAL BUSINESS S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 29762.

RUXAL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre RUXAL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre RUXAL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@rxl.ro, sau prin posta la adresa: SC RUXAL BUSINESS SRL, Str. Panduri nr 43, Rudeni, Jud. Ilfov.  

RUXAL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul VITRINACUMACHETE.RO sunt transmise pe cale electronica, RUXAL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, RUXAL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre RUXAL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului RUXAL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. RUXAL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

RUXAL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere RUXAL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere RUXAL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere RUXAL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere RUXAL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa marketing@RUXAL.net sau prin posta, la adresa: office@rxl.ro, sau prin posta la adresa: SC RUXAL BUSINESS SRL, Str. Panduri nr 43, Rudeni, Jud. Ilfov. VITRINACUMACHETE.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

RUXAL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. RUXAL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de VITRINACUMACHETE.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor VITRINACUMACHETE.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre RUXAL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul VITRINACUMACHETE.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului VITRINACUMACHETE.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


Scara

Producator

Marca

Nou

In stoc

Cuvinte cheie:
 
Ce fel de machete colectionati?

Newsletter

Email

Vrei sa afli primul noutatile? Vrei sa stii care sunt ofertele speciale?
Aboneaza-te la newsletter!

Din blog
Macheta automacara Liebherr LTM 1250-5.1, scara 1:50
Salut! Dan sunt! Si revin cu o noua prezentare a unei machete de automacara, o atomacara Liebherr LTM 1250-5.1. Despre Liebherr am vorbit in articolele precedente, astfel incat voi trece direct la cateva vorbe ...
detalii
Macheta excavator UDS114 pe sasiu Tatra 815, scara 1:43
Salut! Dan sunt. Dupa o absenta mai indelungata, revin cu o recenzie a unei machete extraordinare din mai multe puncte de vedere! Este vorba despre o macheta de excavator slovac pe sasiu de camion, pe care o p...
detalii
Comentarii
Sovaiu Sorin
12
Filip Gabriel Liviu
Patru
Octavian
Interesant dar va rog, ce lungime au troleele(captatorii)?
Macheta autobuz Volvo 7900 Hybrid 1:87
Macheta autobuz...
pret: 76,00 Lei
Macheta detaliata de autobuz Volvo 7900 Hybrid, scara 1:87
Macheta Skoda 110L 1972, 1:43
Macheta Skoda 1...
pret: 132,00 Lei
Macheta metalica Skoda 110L, scara 1:43
Macheta Skoda 1000MB, 1:43
Macheta Skoda 1...
pret: 123,00 Lei
Macheta metalica detaliata Skoda 1000 MB, scara 1:43
Macheta camion Volvo FH16 750 4x2 1:87
Macheta camion ...
pret: 79,00 Lei
Macheta Skoda Octavia 2004 1:43
Macheta auto Sk...
pret: 58,00 Lei
Macheta Skoda Octavia 2004 berlina, scara 1:43
Macheta buldoexcavator militar JCB HMEE EU 1:87
Macheta buldoex...
pret: 76,00 55,00 Lei
Macheta metalica de buldoexcavatormilitar JCB HMEE, scara 1:87